Let her go




Passenger - Let her go

Deer crossing & Mph

 

Här har ni två videor som min spanskalärare visade oss idag, kan ju säga att det blev en hel del skratt! 

Dear monday, I don't like you



Har fullt upp den här veckan, första två brottningsmatcherna för säsongen, plus en massa plugg. Men livet leker ändå! Och vet ni vad? Bri ska förmodligen på brottning meetet imorgon & då ska hon nog ta med min kamera, så har ni tur får ni lite bilder därifrån sen! Det är föressten lite småkul att killarna i skolan har gått & halvt svält ihjäl sig för att komma i den viktklassen dom vill typ. Men det ska bli kul att se en brottningsmatch för första gången & förhoppningsvis är grabbsen bättre på brottning än vad dom var på att spela football. Tragiskt nog förlorade vi alla våra footballmatcher, men vi cheerade på bra iallafall! Var förövrigt & shoppade lite idag med min värdmamma + mina 2 värdsystrar, var tvungen att köpa skor för brottningscheerleadingen. Och helt seriöst, jag  älskar verkligen min värdfamilj, kunde inte ha fått en bättre!! ♥

Vet att jag inte får speciellt många kommentarer här, men är det nåt ni undrar över eller vill att jag ska visa bilder av etc så är det bara att fråga! xoxo

St.Louis shopping



Hittade Hm i ett köpcenter i St.Louis, blev hur glad somhelst!! Två tshirtar & två linnen,en väska & ett par vantar fick det bli därifrån. På forever 21 köpte jag ett par vantar, en halsduk och nagellack. Ringarna köpte jag på Aeropostale om jag minns rätt. Det bästa var när vi var påväg ut från Six flags fick jag syn på en sjukt snygg luvtröja, BATMAN!! Om mina pengar tar slut fort? Tyvärr ja.. men shoppningen här är liksom tusen gånger bättre än i Sverige känns det som, billigare dessutom. xoxo

St. Louis

Här har ni några försenade bilder sen jag var i St.Louis, måste säga att jag älskar storstäderna här i Usa. Känns så mäktigt!!

Ikea

 


Älskar detta, hahaha! Stolt svensk. 

Choirconcert

 

Här får ni 2 bilder från våran choirconcert den 22a Oktober. Vi sjöng Bonse aba (en afrikansk sång), jar of hearts, to make you feel my love, sen sjöng grabbsen rhytm of love. Choir i high school är ganska kul ändå, man är uppdelad i 4 olika "grupper". Killarna är tenors & bases, tenors är högre noter medans bases är de lägre. Sen är tjejerna sopranos eller altos, sopranos är då de högre & altos de lägre. Jag är en alto, skulle nog aldrig klara av de noterna som sopranos måste sjunga om jag ska vara ärlig. Vi har en till choir concert den 15e december, men då är jag & shoppar på Mall of America tråkigt nog.. Jag är föressten med i Show Choir, som jag hört ska vara riktigt roligt. Så ser framemot att få börja med det & uppträda/tävla lite! xoxo

Thanksgiving break

Får thanksgiving break på Onsdag, lovar att ta tag i bloggen då! Ha det bra tills dess darlings. xoxo

Update

Heeej! Jag vet att jag är riktigt kass på att blogga, men min laddare till min laptop fungerar inte riktigt så kan inte lägga in bilder eller skriva riktigt. Kan inte redigera bilder heller så är rätt less. Tänkte iallafall uppdatera er lite om mitt utbytesår:

* Igår var det 3 månader sen jag lämnade Sverige & tryggheten.

* De senaste 3 veckorna har jag bott tillsammans med Bri & hennes familj, i Söndags/Måndags blev det klart att jag stannar där resten av året vilket känns jättebra!

* Footballsäsongen tog slut för 2 veckor sen (tror jag) & snart börjar brottning & basket istället. Hade tryouts för brottning/basket cheerleading förra veckan & det gick jättebra! Så jag får cheera för mina Tigers på kommande brottning & basket matcher. 

* I helgen var jag i St. Louis tillsammans med mina Iec's Sara & Brian, samt deras utbytesstudent Lea (från Tyskland) & deras son Brendon. Vi var på Six flags, där det var Fright Fest (massa utklädda människor, bla flera killar som var utklädda till motorsågsmassakern & dom skrämde livet ur Lea med sina motorsågar) det fanns även helt sjuka berg&dalbanor, har nog aldrig skrikit så mycket i hela mitt liv! 

* Den 9e November åker jag till Chicago med min fd. värdmamma & massa utbytesstudenter + några som jobbar med Ef förstås, vi ska åka med en dubbeldäckare runtomkring i Chicago & se på grejer! 

* I December åker jag & Kylee till Mall of America med Ef, är så sjukt taggad!!

RSS 2.0