Men du vet att jag var lika rädd som du

 


Kent's nya låt som kom ut idag, vad ska jag säga? Har blivit pånytt förälskad i Kent iallafall. 

2012 - Lista

 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Massor!! Men det största var väl att ge mig iväg till Usa för 10 månader.
 

Hur har ditt 2012 varit?
 Ett av de bästa åren nånsin, helt klart! Spännande, jobbigt, roligt, upplevelserikt, tårfyllt, känslosamt, otroligt osv osv osv.
 

Tror du att år 2013 kommer blir bättre?
 Ja, helt klart! 


Blev du kär i år?
 Nope


Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma?
 31 Juli, dagen då jag sa hejdå till min älskade mor & syster samt bästa vännerna på Arlanda.  


Vad är din största framgång 2012?
 Att jag klarat mig 5 månader I Usa utan familjen/vännerna? 


Bästa köpet?
 Mina vita Dr. Martens helt klart! Och om mitt High School year räknas rå! 


Vad spenderade du mest pengar på?
 Kläder!!! 


Gjorde någonting dig riktigt glad?
 Min fina familj, mina vänner och det faktum att jag har världens bästa värdfamilj här i Usa. 


Vilka sånger kommer påminna dig om 2012?
 Vi finns på samma jord, One grain of sand, Not in love, I cry osv. 

 


Vem har du umgåts med mest? Första halvan var det förmodligen min fina mamma, eller Victoria/Elsa/Nina. Resten av året är det helt klart Bri, värdsyster/rumskamrat/bästis ♥


Bästa minnet från 2012?
 Helt ärligt vet jag inte, har så sjukt många bra minnen!! Nyår, fester med mina brudar, gatufesten och alla minnen från Usa!


Hur många kysste du?
 Haha, 3 kanske? 


Har du haft ett förhållande under 2012?
 Nä


Är det något du saknar år 2012 och vill ha 2013?
Tror inte det faktiskt, saknar min familj nu & vännerna dock!Vad önskar du att du gjort mer?
Sparat mer pengar kanske? Annars tränat, helt klart!

 


Vad önskar du att du gjort mindre?
 Suttit hemma & väntat på bättre tider typ


Favoritprogram på tv?
 Kollar nästan aldrig på tv, men Pretty little liars skulle jag tro! 


Största musikaliska upptäckten?
 I början av mitt utbytesår lyssnade jag nästan bara på Winnerbäck, så ska väl vara att jag än en gång blev kär i han då! 


Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Min fina underbara systemkamera (som har använts alldeles för lite..)


Vad gjorde du på din födelsedag?
 Helt ärligt vet jag inte vad jag gjorde, tror jag kollade på tv hela dagen tills min värdmamma kom också kom några ur hennes familj så firade vi lite. Dagen efter (eller några dagar efter) åkte vi till Funcity iallafall, jag & mina underbara cheertjejer!


Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
 Saknade att ha hela familjen boendes under ett och samma tak men det är bättre som det är nu, som Nina sa ♥


Vad fick dig att må bra?
 Min älskade familj i Sverige och här i Usa, plus mina underbara vänner både här och hemma!  


Vem saknade du?
 Morfar (varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund ♥), pappa (som jag träffade alldeles för sällan) , sen alla nu när jag är i Usa förstås!


De bästa nya människorna du träffade?
 Mina underbara tjejer här i Usa, min underbara värdfamilj plus några andra.  

 


Det bästa du har åstadkommit i år?
 Har vuxit helt otroligt mycket som människa, har blivit mer självständig och starkare. Är ärligt talat jävligt stolt över mig själv!!


Vad vill du säga till dig själv inför 2013: 
Njut av varenda liten sekund du har i Usa, njut av varenda sekund du har i livet överhuvudtaget.  "I'd rather have a life of Oh wells than a life of What if's

 

Sjukaste

 

MERRY CHRISTMAS

God jul alskade vanner och familj!! Kanns jattekonstigt att inte vara i Sverige tillsammans med familjen, ata julmat och kolla pa kalle anka. Men jag har varldens basta vardfamilj, ikvall blir det lite julmat iallafall och svenska kottbullar!! Fick aven tva paket pa posten idag, ett fran Miriam och ett fran kusinerna. Marabou, lakrits och en jattefin kalender ♥ 

Mall of America


4 par jeans från Garage, 2 par jeans från Hot Topic, en jättefin virkad tshirt från Wet Seal. En mörkblå långärmad peplum spetströja, 2 underbara peplumlinnen från Urban Outfitters (dyra men hur fina & sköna somhelst!) bandeu bh i spets & dödskallesjal från Wetseal. Dock är detta inte allt jag köpte, resten får ni bild på senare!

Spenderade helgen i Minnesota, var på Mall of America tillsammans med Kylee & en massa Ef-studenter förstås. Hade en jättebra helg förutom att jag blev sjuk i bussen påväg dit. Det blev en hel del shopping, god mat & en massor av nya fina minnen! Lite bilder från resan får ni om nån dag, får jullov imorn så då har jag tid att blogga. Har varit ganska stilla här på bloggen på senaste tyvärr. xoxo

CHICAGO


Svar på fråga

Alicia:
Hej! 
Jag undrar om killarna i USA är snyggare än dom i Sverige?? Vad tycker du själv?:) kan inte du knäppa en massa bilder på dom med? Har du blivit kär under resan? Hur mycket Kostade resan och betalade du själv? Och en sista fråga, tog du med dig din egna lap top? Har du en MacBook pro?:)

Svar: 
Heej!! Helt ärligt har jag inte sett speciellt många snygga killar, finns väl några i skolan som ser bra ut osv men gillar nog svenska killar mer. Tänker nog inte knäppa några kort på dom dock, sorry! Jag har inte blivit kär i någon, tycker det skulle vara allt för komplicerat dessutom.. Allt som allt blev det kring 100.000 kronor, jag betalade tillsammans med mina föräldrar & stipendie. Jag tog med mig min egna laptop, men använder skoldatorn oftare.. skoldatorn som vi får använda under hela skolåret är en Macbook, dock ingen pro. Hoppas du fick någorlunda bra svar på din fråga! Är det något mer du undrar så är det bara att fråga, jag svarar så gärna :) Kram!

RSS 2.0