Less

Igar var jag pa jattebra humor och var hur taggad somhelst for framtiden osv. Idag kanner jag mig sa sjukt nedstamd och less.. Jag skulle vilja krypa ner i min sang tillsammans med mitt duntacke, lite bra musik, massor av tanda ljus och varldens basta vovve. Tyvarr ar ju allt det flera hundra mil borta, 4 manader borta ocksa. Vet inte varfor men just idag onskar jag att jag var hemma i Sverige. Saknar min familj fruktansvart mycket ♥

Nya uniformer och omvänd hemlängtan


Cassie, jag, Olivia, Ashley och Haley.  (sen ar det tva tjejer fran Winfield ocksa, Hanna och Asia) 

Vi fick vara uniformer idag, woho!!! Sa sjukt snygga och skona. Riktigt nojda tjejer kan jag saga. Vi hade ett meet i Waco idag, det var 3 skolor (inklusive oss) och Waco hade bara 3 brottare idag sa det gick ganska fort. Avery, varan heavyweight pinned killen han brottades mot. Fick rysningar i hela kroppen, skrek tills jag hostade nar han forst lag underst och sen lyckades vinna! Gladjerus. Vi hoppas pa att han ska ta sig anda till State sa vi far aka dit over en hel helg och cheera!! Skulle vara sa sjukt roligt. Pa lordag ar det tournament hela dagen i Lone Tree, som tur ar sa har dom en riktigt bra gympasal och bra concession stands sa det blir nog bra. Haley ar pa brollop dock, kommer vara sa tomt utan min galna amerikan hela dagen! 

Jag har insett att jag ar sa sjukt glad och lycklig har i Usa och jag har sa sjukt bra vanner har. Skrattar tills jag far ont i magen och tills jag grater. Forstar inte hur jag ska overleva utan varldens basta cheertjejer nar jag kommer hem till Sverige. Kommer sakna Usa sa himla mycket, omvand hemlangtan helt enkelt. Usch och fy. Alskar mina tjejer, ar sa glad att jag har dom som forgyller mina dagar ♥



Lycklig

Vet inte varfor, men vaknade upp och var jatteglad idag. Livet ar riktigt bra anda.

Lesson learned

 


Trottnar aldrig pa denna sjukt bra lat. 

Black and white

 


Heeej darlings!! Ca 18 veckor kvar tills hemfard, vilket passade ganska bra nar det finns 18 avsnitt av Skargardsdoktorn. 1 avsnitt per vecka alltsa, borjade igar och herregud vad jag alskar den serien. Mysfaktorn ar hog och nar jag hor fiskmasarna fylls jag av saknad till mitt alskade langsjon! Idag var det basketmatch mot Holy Trinity som stog pa schemat, vi drog for att kaka innan med tjejerna och coachen. Den minsta av oss bestallde in en stor stek, sallad och pommes frites. Hahaha, Cassie kan ata som ingen annan!! Vi at pa en Irlandsk restaurang  och den var jattemysig, det fanns fina tavlor och citat pa vaggarna. " Two people shorten a road" blandannat, sa fint. Sen att dom hade skyltar till Galway (laten fran Ps. I love you!!!!) och att det stog langden dit i kilometer gjorde mig lycklig haha. Sana lojliga saker som gor en glad alltsa! 

Nar vi kakat klart sa skrev Haley en fin liten lapp till servitrisen och jag undertecknade med The Swede. Vi gav dom aven 3 dollar i dricks (ungefar 21 kronor, och ja man ger dricks sa gott som hela tiden pa restauranger). Hade en jatterolig kvall tillsammans med mina underbara och harliga cheerleaders, skrattade tills vi fick ont i magen! Stog vid sidlinjen och gjorde " bend aaaand snap!!" medans coach O'Neill skrattade ihjal sig. Tappade bort telefonen gjorde jag ocksa, fick panik och annu mer panik nar jag insag att jag hade mitt finaste skal nansin pa den. (skalet jag fick av Elsa, en bild pa henne och mig som sma). Hittade mobilen i min vaska som tur var! Pa vagen hem fran Holy Trinity var det skonsang som gallde, skrek oss hesa med andra ord.

Alskar mina tjejer hur mycket somhelst och jag blir alldeles deprimerad nar jag tanker pa att jag om 4 manader maste lamna allihopa. Forsoker ta vara pa varje minut och varje sekund jag har kvar har i Usa! Sorgligt nog har vi bara 2 basketmatcher kvar.. Som tur ar sa ar det fler brottningsmeet kvar iallafall och helgen vid alla hjartans dag sa ar det State Wrestling. Tror vi ska dit sa det ska nog bli en riktigt bra helg med Cassie, Haley och de andra brottninscheerleaderna. Pa torsdag far vi vara nya uniformer foressten, sa sjukt excited!!!! Lagger in en bild pa dom sa fort jag kan. PUSS 

BUCKET LIST

 

Världens bästa syskon

 Världens bästa syskon. 

Magnus, världens bästa storebror som är 7 år äldre och hur överbeskyddande somhelst när det gäller sina småsystrar. Men han är ändå världens bästa, han som lär mig om allt möjligt. Han som alltid finns där för mig vad som än händer. Han som har världens sjukaste humor och alltid får mig på bra humör. Åh vad jag saknar dig brorsan!!

Sen har vi världens bästa storasyster, Nina. 6 år äldre och storasyster samt bästavän på samma gång. Hon vet nästan allt om mig och det jag inte berättar för mamma berättar jag för Nina. Att vi delar samma intressen och har så gott som samma personlighet gör oss bara närmare varandra. Saknar dig allra käraste syster!

Jag hade inte varit samma person om ni inte funnits och jag är så glad att jag har er.  Jag älskar er ♥

 
 
 

Det där med hemlängtan




Det som gor ett utbytesar jobbigast ar val anda hemlangtan, eller hur? Vissa dagar ar det jobbigt och det enda jag vill gora ar att krama om familjen darhemma. Andra dagar ar det jattelatt och jag mar hur bra somhelst. De flesta dagarna mar jag faktiskt jattebra, de flesta dagarna saknar jag inte familjen speciellt mycket alls. Pa en skala 1-10 av hemlangtan har det nog aldrig varit varre an en 6a om jag ska vara arlig. Varje morgon nar jag vaknar sa har jag en anledning att kliva upp, en dag narmare tills den dagen da jag far springa in i famnen pa min alskade mamma, pappa, syster och bror. Det ar varje dag en dag narmare tills den dagen jag far krama om min alskade underbara vovve igen. 

Men varje dag ar en dag narmare dagen jag blir tvungen att lamna mitt amerikanska liv, min amerikanska familj och high school. Ska jag vara helt arlig sa ar jag livradd for jag har ingen aning alls pa hur jag kommer att reagera. Hur ska jag kunna lamna alla mina underbara vanner? Hur ska jag kunna lamna min underbara vardfamilj? Nar jag inte har en blekaste aningen om nar jag kommer fa se dom igen. 

Jag vet att jag tanker alldeles for mycket och att det skulle vara mycket battre om jag bara tog en tag i taget. Men san ar jag, tanker alldeles for mycket. Hela tiden. Jag kan iallafall saga en sak, att det nu gatt 174 dagar sen jag lamnade Sverige och snart ar jag hemma igen alskade familj och vanner. Jag saknar er ♥


(Ar stolt over mig sjalv som lyckades skriva hela detta inlagg utan att borja grata. Men jag har val aldrig varit speciellt kanslig och jag grat tillrackligt de sista dagarna i Sverige och pa arlanda sa det finns inte speciellt mycket tarar kvar. Sparar ihop till de sista dagarna i Usa nu och for att ha tillrackligt mycket gladjetarar tills jag traffar alla i Sverige igen. Forbereder mig sjalv for tarkalas med andra ord.)

But if you loved me, why did you leave me?

 


1. jag och bastaste Haley♥  2. en av de basta latarna som nansin gjorts, denna version ar dessutom tusen ganger battre an originalet! LYSSNA. 3.Bussen pavag till brottning i Centerville i torsdags, semestertest gjorde tydligen alla valdigt trotta for de flesta somnade. Och ja, jag har akt gul skolbuss. SA JAVLA COOLT!!!! dog typ forsta gangen jag klev in i en. sa lojlig jag ar. 4. Fick ett brev pa posten och tydligen ar mitt namn inte Maria langre? Vad gick fel? 5. En mysig morgon for nagra veckor sen, Hart of dixie (riktigt bra serie!!) och marabou. wonderful. 

Heeej igen! Vet att jag ar valdigt dalig pa att logga in pa bloggen och faktiskt ta mig tid att skriva ett inlagg. Men har faktiskt haft valdigt fullt upp senaste veckan, semester test var hur jobbigt somhelst och jag hade massor av plugg. Var blandannat tvungen att memorera och saga hela Gettysburg adress, klicka har for att fa reda pa vad det ar. Nu har vi langhelg, dvs vi ar lediga imorn ocksa. Hur underbart somhelst, precis vad jag behovde!! Igar var jag upp klockan sex, klockan sex pa en lordag?! Brottningsturnering hela dagen i Waco och en av killarna vann faktiskt sin viktklass, GO AVERY!! Hoppas verkligen han eller nan av de andra killarna gar till state sa vi far dra till state tillsammans med dem.

Annars ar jag riktigt pepp pa livet i allmanhet, ny termin i skolan vilket betyder att betygen borjar om med ett A, aven fast mina betyg faktiskt varit riktigt bra. Forra veckan fick jag reda pa att jag tillsammans med nagra andra elever pa skolan (bla en av mina vardsystrar) ar med i honor roll (de som har hogst betyg i skolan). Riktigt stolt over mig sjalv! Annars da? Har varit har i 167 dagar och snart ar jag pavag hem igen, sa forsoker ta vara pa varje dag. xoxo darlings

Ar foressten valdigt mer aktiv pa instagram och twitter, sa folj mig dar istallet. mariakraft heter jag pa bada tva!

RSS 2.0